Özgür Demirtaş, ‘Fes Ülkemi Temsil Ediyor’ Sözleriyle Filenin Sultanları’nı Hedef Alan Yandaş İsme Füze Attı!

Ekonomi deyince ülkede akla gelen ilk isimlerden biri olan Özgür Demirtaş, Gazeteci Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasındaki ‘fes’ tartışmasına dahil oldu. Özgür Demirtaş, Hacı Yakışıklı’nın ‘Fes benim ülkemi temsil ediyor’ sözlerine tokat gibi bir cevap verdi. Buyurun! ?

Son günlerde bir ‘fes’ tartışmasıdır ki sürüp gidiyor. Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, ‘Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz…’ diyen bir kişiye ‘Boş yapma Abdülhamid’ cevabını vermişti.

Kendisinin o kişiye ‘Abdülhamid’ demesinin bir nedeni vardı tabii, söz konusu kişinin adı Abdülhamid idi çünkü. Gelgelelim Ebrar’ı hedef alan bir kesim bunu farklı yerlere çekmeye çalıştı.

Milli gururumuz Ebrar ise tüm bu baskılara ve sistemli zorbalığa rağmen açıklamasını yaptı ve polemiklere dahil olmamaya çalıştı. Nitekim odaklandığı final maçında performansıyla hepimizi bir kere daha gururlandırdı!

Ebrar’la birlikte A Milli Kadın Voleybol Takımımızdaki tüm kadınlarımız müthiş bir mücadele örneği sergiledi ve ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu getirdi.

Gelgelelim Hacı Yakışıklı gibi bazı isimleri rahatsız eden şeyler vardı. Elinde Ebrar’ın fes’e vurduğu bir illüstrasyon taşıyan Yakışıklı, “Fes devletimizi temsil ediyor. Bu vuruş kime? Benim milli takımım benim milletime mi karşı?” sözleriyle dikkat çekti.

Ekonomiye dair yorumları ve öngörüleriyle dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan ise Hacı Yakışıklı’ya füzeden hâllice bir cevap geldi.

“Fes benim devletimi falan temsil etmiyor! Bilim, Akıl, Cumhuriyet, Laiklik ve Demokrasi temsil ediyor” diyen Özgür Demirtaş’ın sözleri resmen tokat etkisi yarattı.

?

?

?

Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort